Tuesday, 15 January 2013

Entry Gambar '2012'

Assalamualaikum

Hai semua! Kali ni gua ter-rajin pulak nak update blog. Ehh tak de lah rajin sangat, ni pun just nak post photo je. Semua photo. Hahaha~ Okay let's we check it out!




Jeng jeng jeng.....




Ehem ehem.. Okay, ni first gambar. Gambar ni diambil masa aku g beraya dgn bebudak kelas aku and it was taken by Ina. Aku nak nyatakan disini bahawa tudung bawal amat menjengkelkan. Lihatlah dalam gambar tu. Lihatlah lihatlah. Hahaha~ Sapa setuju? Yes, kita geng! =p


Saya adalah pelajar yg menduduki SPM pada tahun 2012. Ya saya lah yg dalam gambar tu, habis siapa lagi. Haha~ Gambar ni diambil masa aku nak jawab paper biology. Sempat lagi kan? I miss my school. I miss my uniform biru putih. Rindu nak pakai tudung sekolah macam tuu :(


Hai saya Nurul Arifah Abd Rahim. Ayu tak saya? Ayu tak ayu tak? Haha~ Gambar ni di ambil masa raya last year jugak. Masa ni pulak aku g dgn bebudak yg sekelas dgn aku masa form 3. Aku baru terasa nak bergambar di buaian ni. Biasa tu, tiap tahun beraya gak kat sini tapi tak terfikir lagi nak ambil gambar di buaian tu. Hehe~


Peace yoww! Gambar ni macam blur kan? Tapi aku letak jugak sebab gambar ni kenangan masa aku dapat sijil sebagai penolong ketua kelas yg paling bertauliah (Tak de ny paling bertauliah tu, aku je mengada nak letak. HAHAHA~)


Oo ya, ni masa Hari Raya Aidiladha. This photo taken by my younger sister, diba. Entah apa motif bergambar kat situ. Belakang aku tu pokok inai, tau kan inai tu apa? Alaa, yg kalau orang nak kahwin dia pakai kat jari tu, yg merah-merah tuu. Biasa tu kalau orang dekat rumah nak pakai inai, selalu mintak dgn kami. Ehh sempat promo inai pulak kan? Hahaha~ Dah dah. 


 Heyy I love this picture! Nice right? Bukan mudah nak dapat bergambar dgn wanita macam ni. Hehe~ Perempuan yg berpurdah lagi putih melepak tu kakak sepupu aku. Menawan kan? Ni baru lah ciri-ciri isteri yg baik. Kakak sepupu aku ni dah beranak 4 pun but she's still maintain. Dia ni putih melepak weyy, wa tak tipu lu. Lu tengoklah beza tangan dia dgn wa. Putih kan? ;)


Tadi dgn wanita berpurdah, kali ni dgn kembar pulak. Yeayy bestnyaa! Haha~ Haa, gambar ni masa aku g beraya dgn dorang. Comel kan? Kalau dorang bergaduh lagi comel. Yg belah kiri tu kakak dan yg kanan tu adik. Yg kakak nama dia Hasidah dan yg adik Hasirah. Haha. Sama je muka, photostate betul. Hahaha~ Dorang ni pintar, lebih-lebih lagi dalam subjek add math ;)


 
Tadaaa! Yg ni gambar aku utk tahun 2013 and its will be the last photo for this entry. Tak de apa yg aku nak cakap pasal gambar ni sebab tangan aku dah cramp menaip. Hahaha~ Apa-apa pun, aku tetap paling comel =p


Okay guys, sampai sini je entry utk kali ni. Gambar yg aku share kat sini semua last year punya, dah title pun aku tulis macam tu kann kecuali lah yg last tu. Hehe. Aku tengah fikir nak isi borang upu nak pilih course apa. Doakan aku dipermudahkan segala urusan dan mohon kalian mendoakan aku memperoleh result yg cemerlang dalam SPM 2012. Thank you guys, may Allah bless you always :)

KBye, Assalamualaikum







Thank you for reading !

2 comments: