Sunday, 7 April 2013

Rapuh

Assalamualaikum

Hai readers! How are you guys? How's life? Semoga sihat-sihat lah hendak nya yerr. Kali ni aku nak share dengan korang lagu yg sememangnya menarik. Betul, wa tak tipu. Hehe~ Tajuk lagu tu adalah Rapuh yg dinyanyikan oleh Opick. Aku suka lagu-lagu Opick ni, tenang jiwa mendengar nya. Tak percaya? Korang try lah dengar. Enjoy ya! :)



Rapuh - Opick


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka
Tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
Dalam resah dan air mata
Ku persembahkan kepadaMu
Yang terindah dalam hidupku

Meski ku rapuh dalam langkah
Kadang tak setia kepadaMu
Namun cinta dalam jiwa
Hanyalah padaMu

Maafkanlah bila hati
Tak sempurna mencintaiMu
Dalam dada ku harap hanya
DiriMu yang bertakhta

Detik waktu terus berlalu
Semua berakhir padaMu.

Thank you for reading !

3 comments:

  1. Teringin nak bergaya dengan barang kemas tetapi takut diragut??

    Disini kami ada menjual gelang silver 925 dan pearl swarovski Austria. Anda boleh ke page kami untuk melihat design2 yang dikeluarkan oleh kami. Yang penting tidak BERKARAT. Jika berminat boleh grab satu sebelum kehabisan stok!!

    Untuk makluman semua kami juga menempah gelang pearl mengikut warna pilihan anda sendiri...

    silver 925 juga seakan-akan emas dan tidak akan berkarat :)

    https://www.facebook.com/FaPearlSilverCollection

    ReplyDelete