Saturday, 30 March 2013

Sweet moments

Assalamualaikum

Hai semua! How are you guys? How's life? Tetiba aku ter-rajin nak update blog walaupun aku try untuk taip sepantas kilat sebab lappy nak dipakai lagi ni oii. Ohh ni short update je, aku sajikan korang dengan gambar-gambar je lah ye. Nak dijadikan cerita, kemarin aku dan rakan-rakan yg lain p majlis akikah di rumah teacher yg ajar aku tuisyen biology. Lepas tu sebelah malam pulak, teacher belanja makan di Pizza Hut. Omg!! Rezeki masuk terus sejak result spm diumumkan. Alhamdulillah. Thank you Allah. Okay, lets we check it out gambar-gambar yg sempat diambil semalam.


Jeng jeng jeng...



Gambar ni diambil masa majlis akikah anak perempuan teacher. Dorang berdua ni adalah bff sehidup semati saya. Cinta hidup dan mati saya. Eh? Haha~ Apasal gambar bawah ni hodoh sangat? Baru perasan, tapi apa nak dibuat ini memang diri kami yg sebenar. Tak pernah nya nak ayu pun. Hahaha~


Cer cari mana satu teacher gua? Cepat cari, cepat cepat cepattt! Hahaha~ K tak lucu. Teacher aku yg duk kat tengah-tengah tu, yg comel loteh tu, yg kecik tuuu. Masa ni kami nak pulang dah, so minta tolong husband teacher take picture. Teacher kata "Students lebih besar dari cikgu". Biasa lah kann, remaja sekarang gendut semuanya. Hahaha~


 Ni lah geng-geng tuisyen aku. Gambar ni aku curi dari fb lelaki baju pink tu sebab dia pakai dslr. Hahaha~ Bukan apa, cantik lah gambar ni sebab jelas. Semua ni satu sekolah dengan aku dan memang budak bio ni jugak tak tau nak diam kalau masa tuisyen sampai balik-balik ditegur. Haha~ I'll miss you guys :(


 Haa ni lah jejaka-jejaka macho yg paling bising bila kat dalam class bio terutama yg pakai baju pink tu. Hahaha~ Jangan marah naaa, nanti kena jual.


 Sheila :)


Angah and Wani. Yang ni antara paling pendiam kat class. Ehh bukan dua-dua, yg tudung pink tu je pendiam yg tudung hijau tu pembising. Hahaha~


Bestfriend till jannah. InshaAllah :)


Haa, yg ni Teacher Sazliana and husband. Ni lah teacher yg sentiasa melayan karenah kami masa kat tuisyen. Teacher ni sangat sporting dan sangat comel. Kecil je, padan lah dengan husband dia. Sweet :)


Ni picture yg last untuk entry kali ni. Me, Nurul Arifah Abd Rahim :)


Okay guys, sampai sini je entry untuk kali ni. Ada masa aku update lagi dengan cerita-cerita yg menarik, InshaAllah.

KBye, Assalamualaikum.










Thank you for reading !

2 comments: